Mike Wolfes Big Pick

Mike Wolfe er kjent som en amerikansk samler. Han er TV-stjerne fra programmet “American Pickers”, forfatter og gründer..

Men først og fremst, vil han si, er han en Indian Motorcycle®-entusiast. Han elsker dem for deres historie, tradisjoner og kjøreopplevelser. Hans “best pick - ever” (og det som fikk ham inn i bransjen på hel) var da han fant en skattkiste av Indian®-motorsykler på en gård i Pennsylvania.

Mike ringte gårdbrukeren som hadde rykket inn en annonse, kjørte 1300 km (800 miles) og la seg til å sove i bilen i gårdens oppkjørsel. Neste dag åpnet gårdbrukeren to låver, og avslørte 10 gamle Indian®-modeller og tonnevis av deler. Mike Wolfe hadde oppdaget himmelen på jord.

I sin samlervirksomhet støter Mike på antikviteter av alle slag. Men hans største samlerglede er Indian®-motorsykler. Han samler dem. Får dem på veien. Og han kjører dem. Han elsker bulker, riper og rust. Glem kosmetikk eller ny lakk. Bare kjør. Det er tross alt en Indian®.

Indian Motorcycle er begeistret over å arbeide og kjøre med Mike Wolfe. Han hjelper oss med å bringe tilbake lidenskapen som dette ikoniske merket fortjener, og han har energi nok til å bli med oss inn i det spennende nye kapittelet i Indian Motorcycle®-historien.